Epileren

Epileren / Ontharen

Bij het epileren verwijderen wij haartjes van ongewenste plekken, voornamelijk de wenkbrauwen en bovenlip. Daarbij zorgen wij ervoor dat de haarwortel ook wordt meegenomen zodat het haar langer wegblijft en erg geen stoppeltjes zullen ontstaan. Het epileren focust zich voornamelijk op gebieden op het lichaam waar het haar doorgaans niet gewenst is. De meest voorkomende plekken zijn:

  • De wenkbrauwen
  • De bovenlip
  • De armen (waxen of harsen)
  • De benen (waxen en/of harsen)
  • Bikinilijn (waxen )

Wij kunnen de haartjes voor u verwijderen door middel van een pincet, harsen, touw of met behulp van een een elektrisch epileer apparaat, de keuze is aan u!

Na de epileer behandeling zullen de haartjes (afhankelijk van de genetica en de plek op het lichaam) na 1-6 weken weer terug gegroeid zijn. Epileren is in de meeste gevallen dan ook zeker geen definitieve oplossing om van ongewenste haargroei af te komen.

Als u  het haar definitief wil laten verwijderen is het mogelijk om een ‘wortel behandeling’ te ondergaan. Bij deze behandeling zullen wij i.p.v. de haartjes wegtrekken, de haartjes weg ‘branden’ door middel van een speciale lasermachine.

Wenkbrauwen epileren
                                                                                   Voor en na het epileren van de wenkbrauwen.