Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Een van de aangeboden specialiteiten van beautysalon TalkingHands zijn onze gezichtsbehandelingen. Bij onze gezichtsbehandeling zal de huid eer grondig worden gereinigd door (restanten) van make-up te verwijderen. Daarna zal de huid goed worden gescrubd en daarbij verweekt. Het doel hiervan is om het overtollige talg makkelijker te kunnen verwijderen van het gezicht.

Afhankelijk van uw huidtype zal de afweging voor de te gebruiken methodiek worden gemaakt. Doorgaans gebruiken wij een speciaal waterdamp apparaat om de huid goed te door weken.

Als de huid schoon is en er geen overtollig talg meer op het gezicht zit,  dan is de huid goed schoon en volledig voorbereid om de verzorgende ingrediënten uit het beauty maskertje goed op te nemen. Het masker blijft circa 15 minuten op het gezicht zitten en zal daarna worden verwijderd.

Ook hebben wij een groot aanbod aan verschillende gezicht maskers:

  • Hydrating gezichtsmasker (munt guur)
  • Essential masker met honing
  • Clay masker (avocado guur)
  • Rich moister masker
  • Houtskool masker (geurloos)

Na het verwijderen van het maskertje zal er nog een ontspannende gezichtsmassage worden gegeven om de doorbloeding in het gezicht te stimuleren. Hierdoor zullen de ingrediënten in het masker beter en sneller worden opgenomen door uw huid.

Gezichtsbehandeling