Massages

Massages

Met de ontspannende massages van Talkinghands kan het lichaam (fysiek) en de geest (mentaal) worden gestimuleerd om geheel tot rust te komen. Naast de rust en de ontspannende werking van onze massages zal, ook de doorbloeding en het lymfevatenstelsel worden gestimuleerd.

Een gezonde bloedcirculatie zal de vernieuwing van cellen aanmanen waardoor de afvalstoffen in het lichaam sneller worden afgevoerd. Daarnaast zullen ook de zenuwen in het lichaam tot rust komen. Dit komt doordat de gespannen spieren en/of stijve gewrichten door onze massage losser zullen worden. Het gevolg is dat u een prettig en ontspannen gevoel zal ervaren.

TalkingHands heeft een breed aanbod aan verschillende massages, afhankelijk van uw wensen zal de juiste massage worden gegeven. Onze verschillende massages:

  • Basis massage (rug / benen)
  • Luxe massage (rug en benen)
  • Nek en schouder massage
  • Ayurveda massage
  • Stoelmassage
  • Hot Stone

Naast de hierboven genoemde massage bieden wij ook op maat samengestelde massages. Het doel van deze massage is om precies uw pijn punten en behoeften (als gevolg van een eventueel trauma of verwonding) in kaart te brengen. Vervolgens zal er samen met u een een speciale massagebehandeling worden samengesteld met als doel uw pijn te verzachten of om op uw manier geheel tot ontspanning te komen. Door middel van deze werkwijze proberen wij af te wijken van de standaard massages en hopen wij een geheel unieke ervaring met een persoonlijke tint voor u te realiseren.

Massage