TalkingHands-banner

Schoonheidssalon TalkingHands

Van harte welkom op de officiële website van schoonheidssalon TalkingHands gevestigd in Apeldoorn. Mijn naam is Eline berger en ik ben inmiddels (met heel veel plezier!) al 8+ jaar actief, na het afronden van mijn schoonheidsspecialiste opleiding het ROC van Flevoland, als schoonheidsspecialiste.

In 2011 is mijn grote droom om een eigen schoonheidssalon te openen in vervulling gegaan. Schoonheidssalon TalkingHands is een kleine beautysalon dat zich richt op de persoonlijke aanpak die voor iedereen betaalbaar en toegankelijk is.

De slogan van schoonheidssalon TalkingHands is dan ook ‘Bij ons bent u in goede handen

Ik vind het heel erg belangrijk dat iedereen die mijn salon bezoekt, zich helemaal thuis en op zijn of haar gemak voelt. Door middel van een aangename sfeer met muziek en kaarsjes probeer ik dit dan ook te bereiken. In de wintertijd zal de behandelstoel heerlijk zijn verwarmd, en in de zomer zal de airco een heerlijk briesje blazen. Tot slot is hygiëne ook van groot belang. De hygiënecode staat bij mij dan ook hoog in het vaandel.

In mijn schoonheidssalon zij heel veel verschillende behandelingen mogelijk. Daarbij staat niets vast, het is mogelijk een een aangepaste behandeling aan te vragen die aansluit bij uw persoonlijke behoeften en wensen. Wel is het belangrijk dat u dit van tevoren laat weten, dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken.

Een kleine opsomming van ons diensten portfolio:

  • Luxe gezichtsbehandelingen
  • Epileren (wenkbrauwen, lip, hele gelaat)
  • Ontspannende massages
  • Acnebehandelingen
  • Verven van de wenkbrauwen
  • Harsen (Armen, benen, rug & buik)

Alles schoonheidsbehandelingen zijn alleen mogelijk op afspraak. U kunt mij altijd bellen op mijn mobiel, of zelfs whatsappen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om via het contactformulier een aanvraag te doen. Daarna zal ik een plekje voor u reserveren in mijn agenda en u vervolgens telefonisch op de hoogte brengen van onze afspraak.

De prijzen van al mijn behandelingen staan vast, hierover kan niet worden onderhandeld!

Wel is het mogelijk om een cadeaubon te laten maken met een variabel ‘opgewaardeerd’ bedrag. Deze cadeaubon kan op elk moment worden ingewisseld en kan niet verlopen! Een ideaal cadeau voor een vriend(in) of geliefde. Neem hiervoor contact met mij op.

Als u vragen heeft of graag een afspraak wil maken, neem dan gerust contact met mij op via de hierboven genoemde mogelijkheden of ga naar het contactformulier.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen in mijn schoonheidssalon TalkingHands!