De R zit in de maand: tijd voor Vitamine C

Wil je deze winter minder moe zijn dan alle voorgaande jaren, wil je je beter kunnen concentreren en ook nog heel hard werken aan je weerstand? Dan kun je niet zonder Vitamine C producten. Je kunt deze Vitamine C gewoon online bestellen. Dat gaat heel gemakkelijk. Weet je nog dat je oma altijd tegen je zei dat je meer sinaasappelen moest eten en dat je, na het eten, altijd weer zo'n vieze lepel levertraan naar binnen moest werken als de R in de maand zat? Nu is het eten van sinaasappelen en ander citrusfruit in veel gevallen een goed idee, maar je kunt inderdaad in deze tijd wel een extra dosis Vitamine C gebruiken.

Vitamine C is vaak goed voor je

Gebruik je medicatie om je immuunsysteem plat te leggen, bijvoorbeeld bij de Ziekte van Crohn of kanker? Dan kan het zijn dat je arts liever niet heeft dat je Vitamine C gaat gebruiken. Je loopt dan de kans dat je de werking van je medicatie in de weg zit. Wil je toch Vitamine C gaan gebruiken? Overleg dit dan altijd met je behandelend arts. Ben je gezond maar bang dat je teveel Vitamine C binnen krijgt? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Het teveel plas je gewoon uit. Je kunt er geen overdosis van nemen.

Wil je rustiger door de overgang komen?

Dan kun je natuurlijk kiezen voor een yogacursus en allerlei meditaties. Dat werkt prima voor je geest, maar je lijf kan ook wel wat ondersteuning gebruiken. Gelukkig is daar DIM complex supplement. Je kunt deze supplementen gebruiken als je arts er geen bezwaar tegen heeft. Is de arts akkoord? Dan kun je ook deze supplementen gewoon online bestellen. Dat werkt wel zo gemakkelijk en snel. En je hoeft er niet eens voor thuis te blijven. Het is een pakketje dat gewoon door de brievenbus past. Hoe handig is dat?

Baat het niet dan schaadt het niet?

Dat is wat veel mensen denken over het gebruik van extra vitamines en supplementen. Maar helaas, het kan soms zijn dat je medicatie botst met de supplementen die je wilt nemen. Het is dan ook altijd weer beter om te kiezen voor gezonde voeding, voldoende buitenlucht en beweging dan blindelings naar supplementen te grijpen. Begrijp me niet verkeerd, er zijn echt wel supplementen die goed voor je kunnen zijn, maar overleg altijd even met je arts voor je ze gaat slikken. Je kunt er, zeker in bepaalde gevallen, wel je voordeel mee doen!

Gerelateerde berichten